Video: Mark Brown ft. Sarah Cracknell – The Journey Continues

Best apart plaatje dit.
Het is wel eens eerder gedaan, klassieke muziek mixen met dance, maar dit pakt absoluut niet gekunsteld uit. Misschien dat je de naam van producer Mark Brown kent als platenbaas van het label Credence en Cr2. Ook zette hij het Mync Project op met Nick Corelli. Nog meer nuttteloze feitjes: de 'opera'-sample van dit nummer is uit de Aria 'Eliza', geschreven door Eliza Kats-Chernin, een in Oezbekistan geboren Australische. De aria is al eens eerder gebruikt voor een reclame van de Engelse Lloyds bank. Bekijk clip en commercial hier!
En hier de reclame

Lees ook:Top 500: Madison Avenue – Don’t call me baby
Lees ook:Nieuwe clip: Felix da Housecat – Radio
Lees ook:Top 500: Wisdome – Off the wall (enjoy yourself)
Lees ook:Video: Meck Ft Dino – Feels Like Home
Lees ook:Top 500: Origene – Sanctuary

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>