Beluister sample nieuwe album Moby!

Ja, dat is inderdaad een fraaie vleespet!Ja ja!!! Richard Melville Hall oftwel Moby heeft inderdaad een nieuw album op stapel staan.

Gelukkig dat hij nog tijd vrij kunnen maken tussen het ten strijde trekken tegen het establishment en andere nare gemene mensen. Het album, dat Last Night gaat heten, komt in maart uit. Moby heeft nu een sample van het album ter beschikking gesteld. Klinkt in ieder geval onmiskenbaar als Moby. Wij zijn er nog niet over uit of dat goed of slecht is. Luister zelf en zeg ons wat je er van vindt!!

Lees ook:klinch: Junkie XL – Booming Back At You album release!
Lees ook:Moby’s “Last Night” lijkt bron van creativiteit
Lees ook:Nieuw album Junkie XL aanstaande!
Lees ook:Fatboy Slim denkt dance opnieuw uitgevonden te hebben
Lees ook:Top 500: Moby – Extreme ways

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beluister sample nieuwe album Moby!

 1. Wwz

  Je hoort overduidelijk dat hij het is, je hoort dat het verdomd goed in elkaar zit en toch raakt het me over het algemeen niet.

  Wel leuk dat er wat dance in zijn oude nineties-stijl bij zit, alleen leek dat oude spul me een tikkeltje beter (afgaande op deze samples).

    /   Reply  / 
 2. Steven Kruyswijk

  Tsja, om een of andere reden komt Moby ermee weg om hele simpele sample-based riedeltjes te maken… bij Play kon ik daar bijna boos om worden (dit meen je niet! dit is te infantiel geproduceerd!), maar dit klinkt al stukken beter.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>