Video: September – Cry for you

Toch gekke mensen hoor die Zweden.
Eerst ging het met de boot naar het vasteland om de paarden te verkrachten en de vrouwen te stelen. Om uiteindelijk een spoor van ondefinieerbare lichaamsdelen achterlatend, moe maar voldaan huiswaarts te keren.
Waarschijnlijk zijn ze in de Vikingtijd al hun agressie kwijtgeraakt want wat nu uit Zweden komt, is een stuk prettiger. Naast goedkope meubels en kleren en veilige auto's komt er namelijk ook al jaren goede dance uit Zweden. We kennen al Axwell, Eric Prydz en de opgeleefde Robyn. Aan dit rijtje mag nu ook Petra Marklund aka September worden toegevoegd. Overigens komen we er in Nederland een beetje laat achter, want Cry for you is al een goed jaar oud. Hieronder een aantal versies.Lees ook:Video: Mason Vs Princess Superstar – Perfect (Exceeder)
Lees ook:Hit or Shit: Axwell & Dirty South – Open your heart
Lees ook:Fabulous brengt weer het echte clubgevoel
Lees ook:Eric Prydz – Essential Mix
Lees ook:Sensation België, groot, groter, grootst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>