Boy George voor de rechter wegens vrijheidsberoving

Zanger en dj Boy George is aangeklaagd wegens vrijheidsberoving.

De ouwe viespeuk zou een 28-jarige gigolo tegen zijn zin met handboeien hebben vastgeketend aan de muur van zijn huis in Londen. Daarop zou George ook foto's van de callboy hebben gemaakt. De gigolo genaamd Auden Carlsen zou uiteindelijk in zijn onderbroek uit het huis gevlucht zijn van de 46-jarige voormalige Culture Club zanger. 

 George O'Dowd, zoals hij in het echt heet, is op borgtocht vrijgelaten. Over ongeveer tien dagen moet hij voorkomen. Het is niet de eerste keer dat O'Dowd in aanraking komt met de politie. Afgelopen jaar moest hij nog de straten van Manhattan schoonvegen omdat hij schuldig was bevonden aan het gebruik van cocaïne.

Lees ook:

- Boy George draait in Maassilo
- Kinderen van Nederland: gaat niet naar Boy George!

Lees ook:Jongen oog uitgestoken in discotheek
Lees ook:Jongen dood na val van bordes discotheek
Lees ook:Handelaars in valse kaarten aangehouden
Lees ook:Drankjatter zeurt over arrestatie op Dance Valley
Lees ook:Weinig klachten over politie op feesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>