Ouders van Armin zijn apetrots op hun zoon

El numero uno van de wereld, Armin van Buuren was niet alleen zelf verrast door zijn uitverkiezing.

Ook zijn ouders waren verrast, vertellen ze in het AD. Maar bovenal zijn ze apetrots. Ze gingen zelfs mee naar de uitreiking in Londen. Moeder Marianne: "De club was niet zo groot, maar stond bomvol mensen. Zodra Armin binnenkwam en herkend werd begon het gejoel en geklap. Wij liepen natuurlijk supertots achter hem aan.''

Maar dansen hebben ze niet gedaan: "Nee joh, kom op zeg. Ik ben niet echt onderdeel van de doelgroep. Je zet zijn muziek ook niet op bij een lekker glaasje wijn. Dat zegt Armin zelf ook. Het is vrolijke muziek, waar je op hoort te dansen."

Lees ook:
Armin pakt de wereldcup
Top 500: Armin van Buuren: Yet Another Day
Meer Armin nieuws

Lees ook:Armin neemt de fakkel over van Tiësto
Lees ook:Lesbische scene nekt Armin van Buuren
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist
Lees ook:Filmpjes: de muziekgeheimen van Armin van Buuren
Lees ook:Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>