Jongen oog uitgestoken in discotheek

Het wordt steeds gezelliger in 's lands disco's. In de Zoetermeerse Amphion heeft afgelopen weekend een jongen zijn oog verloren.
Klinkt grappig, maar is het niet. Een 25-jarige man werd zondagochtend bij een opstootje met een scherp voorwerp in zijn oog gestoken. In het ziekenhuis bleek woensdag dat het niet meer te redden was. Volgens de politie is het de laatste tijd verdacht vaak raak in de Amphion. Op de vrijdagavond moesten agenten ook al op komen draven bij een ruzie. Hieronder het hele bericht.


Man verliest oog bij ruzie in Amphion

Naar pas nu bekend is geworden, heeft een 25-jarige man vorig weekeinde bij een ruzie in discotheek Amphion een oog verloren.Het slachtoffer werd op de vroege zondag van 30 september met iets scherps in zijn oog gestoken.

Uit onderzoek in een ziekenhuis bleek de volgende dag dat het oog niet meer te redden was.

De politie wordt de laatste tijd vaker naar Amphion geroepen, omdat bezoekers zich agressief zouden gedragen. De voorgaande nacht, van vrijdag 28 op zaterdag 29 september, was het ook al raak. Eerst werd de politie opgetrommeld omdat een bezoeker een portier verbaal bedreigde. Wat later ontstond er in de discotheek een vechtpartij waarbij iemand een bloedneus werd geslagen.

Afgelopen weekeinde kreeg een 18-jarige Zoetermeerder op de dansvloer onenigheid met een 16-jarige plaatsgenoot. Hij kreeg een vuistslag in het gezicht. Ambulancepersoneel heeft de 18-jarige ter plaatse behandeld. De 16-jarige werd overgedragen aan de politie.

De politie, die de steekpartij nog in onderzoek heeft, is ‘niet blij’ met de incidenten in Amphion. De kwestie is onlangs in het reguliere overleg tussen burgemeester en plaatselijke politiechef aan de orde geweest. Volgens een woordvoerder van de gemeente zijn sancties tegen Amphion ‘nog niet aan de orde’.

De politie wil niet ingaan op geruchten dat bezoekers van de discotheek verwikkeld zouden zijn in een soort vete. „Daarover kunnen we, hangende het onderzoek, niets zeggen.’’ Amphion wil niet reageren op de incidenten. De leiding beperkt zich tot de opmerking dat de incidenten wel op zichzelf staan.

Bron: AD

Misschien een tip: 3000-delig zakmes? 3000-delig zakmes.mp3 Playertje:

Lees ook:Jongen dood na val van bordes discotheek
Lees ook:Bezoekster Sensation bezwijkt in ziekenhuis
Lees ook:Goudlikeur, een verleidelijk drankje
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:Eindhoven in de ban van GHB

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jongen oog uitgestoken in discotheek

  1. Jaap

    Gadverdamme, het wordt steeds erger. Waar is de tijd dat iemand gewoon een klap op zijn hoofd kreeg?

      /   Reply  / 
  2. Betrouwbare bron

    Onzin! Er is glas gegooid over en weer en de aanstichter vd ruzie geeft glas in oog gehad. Heel erg, maar zeker minder erg dan in het bericht wordt vermeld. Wat een leugens….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>