Fedde , Ferry en Sander winnen award op Ibiza

Voor degenen die het nog niet wisten: de vaderlandse dance telt mee in de wereld. Dat bleek maar weer eens afgelopen donderdagavond. 

In de Pacha op Ibiza werd Fedde le Grand tijdens de toepasselijk genaamde DJ Awards Ibiza winnaar in de categorie ‘Breakthrough’. Ferry Corsten won bij de categorie trance en Sander Kleinenberg ging met de prijs voor beste tech-house progressive dj naar huis. Overigens kwam er voor deze uitreiking geen vakjury aan te pas. Internet- en sms stemmers uit de hele wereld bepaalden de winnaars.

Lees ook:Tranceweek: Progressive trance
Lees ook:Tiësto wint wederom een prijs
Lees ook:De niksigheid van de Nightlife awards
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fedde , Ferry en Sander winnen award op Ibiza

  1. Kees Notenboom

    Zonde dat we trots moeten zijn op een medelander die scoort op de hit van iemand anders die deze award veel meer had toe moeten komen, namelijk Matthew Dear. Matthew Dear’s “Hands up for Detroit” is uitgebracht op een indie label reeds in 1999 en een veel gevraagde en gezochte plaat in de scene. De basis voor een megaklapper was er al, het enige wat er nog aan schortte was een oplettende distributie of importeur. Dan hadden we Fedde Le Grand misschien helemaal nooit gekend.
    Matthew Dear is tevens ook bekend onder de alter ego’s Audion, False en Jabberjaw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>