Top 500: Sylver – Turn the tide

Vals sentiment in combinatie met opzwepende ritmes.

Daar zijn de Belgen van Milk Inc, Lasgo en deze Sylver erg goed in. Erg grappig commentaar trouwens op YouTube: About the clip it fits 100% all that gloomy lights are wonderful,and those flowers too, I bet they are artificially colored; allthis sugest a quite wonderful premonition drem, the entire song sugest the enlish saing "to much love will kill you, if you down`t make up your mind" -see Qeen band- so fox down`t strugle to much to turn te tide on somewone because you can make the situation a lot worse, just let the obesion pass, and then take a decision, based on beeing onest and true to your felling…
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: C&C Music Factory – Gonna make you sweat
Lees ook:Top 500: Thomas Bangalter & DJ Falcon – So much love to give
Lees ook:Winnaars Love 2 Party Talent Room bekend!
Lees ook:Top 500: Jam & Spoon – Right in the night
Lees ook:R.I.P. Gorillaz

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Top 500: Sylver – Turn the tide

 1. Cyril

  Ik vraag me af hoe het kan dat er voornamelij kvan dit soort meuk uit België komt. Qua pop/rockmuziek scoren de Belgen regelmatig tophits, maar qua dance laten ze het volledig afweten. Marco Bailey en Johan Gielen (halve Nederlander), is het dat? Of laat mijn geheugen het afweten?

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  Cj Bolland is ook een Belg, ook bekend onder danceliefhebbers en is een stuk verantwoorder bezig dan Sylver / Milk Inc / enzovoort. Al had hij zijn grote successen wel in het verleden.

    /   Reply  / 
 3. Khalid

  Vito Lucente a.k.a. Junior Jack. Italiaanse Belg maar wel behoorlijk Belg!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>