Top 500: Filterheadz – Yimanya

De Belgische technoformatie Filterheadz heeft met Yimanya een echte snelwegplaat afgeleverd.

Zo eentje die je lekker voluit moet draaien in de auto onderweg naar een warme vakantiebestemming. Gas erop, blik op oneindig en knallen maar. Ik weet niet of Bert en Maarten Wilmaers dit een groot compliment vinden, maar goed. Born Slippy, de absolute nummer 1 uit de lijst, is eigenlijk ook zo'n plaat.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler
Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl
Lees ook:Top 500: Scent – Up And Down
Lees ook:Top 500: Bomb the Bass – Winter In July
Lees ook:Top 500: Jens – Loops & Tings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>