Sonne Mond Sterne 2007: de foto’s en filmpjes


Heb je het over SMS XI, dan kun je niet om de twee M's heen: Muizen en Modder.
Maar deze twee blagen konden niet wegnemen dat we nog lang niet genoeg hebben van dat geweldige sfeertje in Saalburg. Overigens miste ik het miste ik het vanmorgen zelfs een beetje subtiel wakkergekopt te worden door een muis onder mijn grondzeil. Ook was het wennen dat mijn eerste stap uit bed niet in een lekker koude kwak modder terechtkwam. Maar goed, all good things come to an end en glücklig haben wir noch die filmpjes en foto's! 
 
 Lees ook:Sensation White 2007: de filmpjes
Lees ook:Rockit Festival 2007: foto’s en filmpjes
Lees ook:Filmpje: Dans als Michael Jackson!
Lees ook:Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes
Lees ook:Fedde le Grand moet nog wennen aan succes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sonne Mond Sterne 2007: de foto’s en filmpjes

  1. Cyril

    Muizen en modder, maar wat te denken van de bierdrinkende naaktslakken? Die vonden het toch ook heel gezellig bij onze tent… Overigens nog een bedankje aan dj Rush. Ik heb nog spierpijn van het springen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>