Eerste namen voor ADE bekendgemaakt!

Wij van danceblog zijn een bijna ongezonde obsessie aan het ontwikkelen over de correlatie tussen line-ups van feesten in Nederland en de vrijwel zekere aanwezigheid van Benny Rodrigues.
Het was dus even schrikken dat op de line up voor een groot evenement in Nederland als the Amsterdam Dance Event géén Benny Rodrigues vermeld staat. Dat kan toch niet! Maar misschien had ie al een braderie ofzo. Hier de bekende en minder bekende namen:

Adultnapper (us), Live: Alpha Omega (uk), Live: Alter Ego (de), Andy Norman (uk), Andy Stott (uk), Benjamin Bates (nl), Live: Bogusman (be), Dave Clarke (uk), Dave Vega (de), Live: David Gilmour Girls (nl), David Guetta (f), Dennis Ferrer (us), Digital Mystikz (uk), Dirt Crew (de), DJ Andy Daniels (uk), DJ Benno Blome (de), DJ's Dash & Bx (uk), DJ Eddie Argos (uk), DJ FeatureCast ( uk), DJ $jammie the Mon€y (nl), DJ Joyce Muniz (br), DJ Marcelle (nl), DJ Sun-E (nl), & Dexon (nl), Live: Ebola (uk), Live: Electric kettle (f), Erick Morillo (us), Fedde Le Grand (nl), Flow (KRANG, nl), Granite & Phunk (us), GusGus (is), Live: Gregor Tresher (de), HEY-O HANSON (de), Ingy (nl), Jean (nl), Johannes Heil (de), Judge Jules (BBC Radio 1, uk), John Doe (nl), Jussi-Pekka (f), Live: Justin Harris (UK), KRANG (nl), Laidback Luke (nl), Lucky Goat (nl), Marco V (nl), Martin Eyerer (de), Martinez (se), Live: Mason (nl), Mattafix (uk), Maurizio Vitiello & Uto Karem (it), Live: Dj Metope (de), Menno de Jong (nl), DJ Matthew Dekay (nl), Michel de Hey (nl), Live: Miss Kittin & The Hacker (f), Moonbootica (de), Mr. Oizo (f), Live: Neil Landstrumm (uk), Nocturnalists (uk), Nouvelle Vague (f), Oliver Huntemann (de), Olivier Klein (de), Paul van Dyk (de), Live: Pink Skull (us), Peter Eilmes aka Platten Peter (de), Peyton/Hed Kandi (uk), Pilooski (fr), Plastician (uk), Live: Play Paul (f), P. van Dongen (nl), Pressure (ie), Ramses (be), Raymundo (nl), Rino Cerrone (Loose Records, it), Live: Receptor (live), (de), Robert Babicz (p), Robert Owens (us), Ron Carroll (us), Ryan Marciano & Sunnery James (nl), Saïg/laptop set (uk), Live: Sickboy Milkplus (be), Sinden (uk), Skream (uk), Speedy J (nl), Steven Quarré (nl), Stonebridge (se), Swedish House Mafia (se), Terry Toner (nl), Live: Three Cheers for Dirty (f), Tiesto (nl), Live: Todd Bodine (de), Tomcraft (Kosmo Music, de), Vitalic (f), Live: Yogi Rumblist (f).

Waar hebben wij nu al zin in: Eric Morillo, Gus Gus, Nouvelle Vague en Judge Jules. En P. van Dongen natuurlijk. (Kan iemand even een leuke artiestennaam voor hem verzinnen? Want dit is natuurlijk echt té erg…)

Meer info op de site van ADE

Lees ook:DJ MAG top 100 uitgelekt!
Lees ook:Awakenings uitverkocht, line-up Festival bekend
Lees ook:Welcome To The Future 2008: de line-up
Lees ook:Rockit Open Air: de line-up
Lees ook:Favorietenweek: MC

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eerste namen voor ADE bekendgemaakt!

 1. Niels

  Nice!
  Wordt weer lekker dansen!

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Maarre Niels,
  van welke namen op het voorlopige lijstje word jij nu blij?

    /   Reply  / 
 3. roowlant

  Mooi lijstje om zo mee te beginnen; ik word blij van Jussi Pekka, Skream, Digital Mystikz, Gregor Tresher en Oliver Huntemann..

    /   Reply  / 
 4. Cyril

  Nu word ik nieuwsgierig Roowlant. Waarom juist die 5?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>