Sparen voor gastenlijstplekjes met Kees

In het kader van de zomerfestivals (al hebben we de meeste alweer achter de rug) een geinige gimmick: Kees is terug.
Dat klinkt erg vaag, maar na het lezen van de frequently asked questions, komt er meer helderheid. Als je je profiel hebt ingevuld (waar woon je, wat voor muziek vind je tof, etc) krijg je gratiesj en voor nieksj sms-jes met party-info. Ook spaar je automatisch credits, waarmee je plekjes op de gastenlijst kunt veroveren. Kortom:

De basics even op een rijtje:

De service van Kees
De service van Kees is de nieuwe manier om per sms of mms op de te hoogte blijven van de beste feesten. Dat doet Kees geheel gratis en op een persoonlijke manier, dus je wordt alleen op de hoogte gehouden van de feesten die jou interesseren. Daarnaast geef je zelf aan waar je graag uitgaat en hoeveel sms'jes je per week wilt ontvangen.

Credits
Met de sms'jes die je ontvangt spaar je automatisch credits. Met deze credits speel je voor gastenlijst plaatsen op de speelautomaat van Kees. De inzet is telkens een credit en je bepaalt zelf voor welke gastenlijstplaatsen je speelt.

Jouw gegevens
Kees hecht veel waarde aan online privacy. Je gegevens zullen daarom nooit voor andere doeleinden worden gebruikt of zichtbaar zijn voor derden. Zie voor meer informatie het privacybeleid.

Betafase
De service van Kees zit momenteel nog in de beta (ontwikkelings) fase. De komende weken zullen er nog onderdelen zoals de speelautomaat en de agenda aan de site worden toegevoegd om de service compleet te maken.

Met dank aan Thijs voor de tip

Lees ook:Bookingsolutions de oplossing voor artiesten!?
Lees ook:Jij de openings-dj van White Noise stage op Extrema Festival?
Lees ook:Mogelijke samenwerking Sarah Bettens en Tiësto
Lees ook:Video: Scooter – The question is what is the question
Lees ook:Rock Werchter, rockt ook met dance!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>