Armin op Ibiza: aan elke zijde een fotomodel

"Ik heb rechten gestudeerd; ik was voorbestemd om op de A2 in de file te staan."
Leuk interview in Metro met Armin van Buuren. Ondanks alle weelde die hij wereldwijd tegenkomt staat hij nog steeds met beide benen op de grond. De krant volgde hem op Ibiza, waar hij ineens moet vechten voor zijn status, want "het is natuurlijk ook de openingsavond voor Carl Cox." En komen er dus maar 2000 man opdraven voor zijn show in Amnesia. Toch hangen de vrouwen aan zijn lippen.
"Inmiddels fluistert een andere danseres, een jonge Oost-Europese meid met blonde krullen, wat in zijn oor. Van Buuren draait zich meteen een kwartslag om en zegt. 'Nu maak je het wel echt mee hoor. Ze vraagt net of ik een vriendin heb. Wat ik toen zei? Ja, natuurlijk!' Met een zorgelijke blik: 'En die danseres is nog zo jong, hè..."

Dát is dus het succes van de Nederlandse dj's, dames en heren. Dat nuchtere. Allemaal leuk en wel die meisjes in te korte rokjes en die gratis drank, drugs en hotels, maar laten we nou maar normaal doen. Het hele interview lees je HIER.

Lees ook:
Filmpjes: Armin op de Grote Markt in Groningen
Nederlandse dj's vallen in de prijzen in Miami
Meer Armin-nieuws

Lees ook:Filmpjes: de muziekgeheimen van Armin van Buuren
Lees ook:Armin van Buuren razend populair in Amerika
Lees ook:Imagine van Armin van Buuren komt binnen op nummer 1 van album Top 100
Lees ook:Ouders van Armin zijn apetrots op hun zoon
Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Armin op Ibiza: aan elke zijde een fotomodel

  1. Armin-fan

    Armin rules. Gewoon goede muziek blijven maken, dan kom je er ook wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>