Drankjatter zeurt over arrestatie op Dance Valley

Een 33-jarige IJmuidenaar, die afgelopen zaterdag werd gepakt toen hij drank wilde stelen op Dance Valley, vindt dat hij te hard is behandeld.
Zijn vriendin roept getuigen op om zich te melden. Volgens haar is hij 'door een tienkoppig team zomaar ineens in elkaar getrapt met onder meer knietjes in zijn gezicht en met pepperspray bespoten.' O, o, wat zielig. Meneertje, een bij de politie bekend staande freefighter, kroop in een zeecontainer om drank te jatten.
Lees hier het hele verhaal in de IJmuider Courant:
De IJmuidense kan haar vriend vandaag waarschijnlijk voor het eerst weer spreken. Hij zit nog vast op verdenking van diefstal en verzet tegen arrestatie. Want de politie heeft een andere lezing van wat er zondag is gebeurd. De IJmuidenaar maakte deel uit van een groepje van drie dat drank stal uit een zeecontainer. Volgens politiewoordvoerder Dick van Egmond zijn de twee andere mannen netjes meegenomen bij hun arrestatie. Daar maakte de 33-jarige zelfs nog een video-opname van. "Deze man, een freefighter en bekende van de politie, verzette zich echter hevig. Drie agenten zijn daarom op hem gesprongen en hebben hem met onder meer pepperspray onder controle gekregen.''

Samenvatting: irritante vechtersbaas wil zijn uitpuilende bodybuildlichaam in de strijd gooien om gratis zuipen en wordt daarna vakkundig in mekaar getikt door de politie. Gerechtigheid noemen wij zoiets.

Lees ook:
- Foto's: Modderworstelende meisjes op Glastonbury
- Zweedse lesbo's krijgen 3000 euro voor zoen
- Nikki Belluci draait het liefst topless
- Wasteland, voor al uw vreemde verlangens
- De bikiniclip: here to stay
- Filmpje: Topless Dj Ellis Sexton aan het werk
- Filmpje: Darkraver, zes borsten en de politie 
- Filmpje: jongen schijt in zijn broek op houseparty
- Filmje: Tieners voeren kindje xtc
- Filmpje: Meisje dondert van blok in disco
- Filmpje: dj Niki Belucci aan het werk
- Pleasuredome: foto's en filmpjes
- Tien jaar Awakenings: de filmpjes
- Trance Energy 2007: foto's en filmpjes

Lees ook:Filmpje: Roisin Murphy klapt met oog op stoel
Lees ook:Sectie verricht op lichaam van Cassandra
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:Bezoekster Sensation bezwijkt in ziekenhuis
Lees ook:Jongen oog uitgestoken in discotheek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Drankjatter zeurt over arrestatie op Dance Valley

 1. Hazza

  Wat een ongelofelijke loser!

    /   Reply  / 
 2. Jansen

  Hallo Cyril,

  Toch moet je oppassen met het klakkeloos overnemen van info uit de kranten. Ik weet niet hoe je contacten zijn met de organisator van Dance Valley, maar probeer via hun maar eens in contact te komen met de beveiliging van het evenement, dan zal je wat anders horen over het optreden van het arrestatieteam.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>