Fedde le Grand op de Love Parade

Fedde Le Grand heeft nog een plekje in zijn agenda weten te vinden om in augustus van de partij te zijn op de Love Parade in Essen.
Naast Fedde werd ook bekendgemaakt dat Booka Shade en Westbam hun opwachting gaan maken. Eerder was al duidelijk dat onder meer Bad Boy Bill, Chris Liebing, Monika Kruse, Octave One en ATB op de verplaatste liefdesparade gaan komen. De karren trekken dit jaar voor het eerst niet door Berlijn. Naast het straatevenement op zaterdag zullen er in Essense clubs van donderdag tot zondag officiële Love Parade feesten gehouden worden.

Twee weken geleden werd duidelijk dat de organisatie van de Love Parade de komende vijf jaar op verschillende plaatsen in het Ruhrgebied de streetrave mag gaan houden. Het spektakel in Essen wordt opgevolgd door edities in Dortmund, Bochum, Duisburg en Gelsenkirchen.

Lees ook:Fedde le Grand op 1 in Engeland
Lees ook:‘Loveparade komt naar Ruhrgebied’
Lees ook:Essen organiseert Loveparade 2007
Lees ook:Tiësto cancelt twee shows in Gelredome
Lees ook:Fiasco! Loveparade 2009 afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>