Video: Tiësto – Break my Fall

lalalalalalaaaaDaar is ie weer, good old riot-dj Tiësto. Nu met een nieuwe single, Break my Fall.
En dat was hem weer,de nieuwe single van Tiësto. Veel langer dan 3 seconden blijft hij niet hangen, deze nieuwe coproductie met zanger BT, die we al kenden van Love Comes Again. Hij gaat het ene oor in, en hup, daar gaat hij het andere oor alweer uit. Suffe clip trouwens, wederom. Kan iemand wat peper in het sterretje van Tiësto steken?
Bekijk ook:
Meer Tiëstonieuws!

Lees ook:Tiësto op Schiphol: foto’s en filmpjes
Lees ook:Nieuwe single Tiësto nu al te beluisteren
Lees ook:Tiësto geeft drie optredens in Gelredome
Lees ook:Nieuwe clip: Felix da Housecat – Radio
Lees ook:Videoclips: MSTRKRFT-Vuvuvu

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Video: Tiësto – Break my Fall

 1. Jeroen

  Volgens mij is de schrijver van deze website een btje jaloers op tiesto

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Daar zou je zomaar wel eens gelijk in kunnen hebben. Wie wil niet zoveel roem, geld en fans hebben?
  Maar zo lang dat niet op mij van toepassing is, rest mij alleen de mogelijkheid om andermans muziek te beoordelen. Soms positief, soms negatief. En in dit geval zeg ik: drie keer niks, deze plaat.

    /   Reply  / 
 3. Hendrik

  Volgens mij vindt de maker van deze website helemaal niks leuk, hij zit de hele tijd alles af te zeike! Alsie t niet leuk vindt, waarom zet ie t dan op zn site?? (lijpo)!

    /   Reply  / 
 4. Wwz

  De beheerder van dit blog is gewoon lekker kritisch. Gelukkig. Ik houd ervan. *thumbs up*

  Maar goed, ik ben zelf – toen ik nog vaak op een bekend Nederlands danceforum postte – ook nogal eens als ‘zeur’ omschreven om dezelfde reden.

  En over de plaat van Tiësto: Zoutelozer worden ze niet gemaakt. Nee sorry, ik kan er niet positief over zijn.

    /   Reply  / 
 5. Frank

  Denk dat deze plaat beter had uitgepakt als BT vervangen was door een vrouwelijke zangeres. Tiesto heeft beter nummers gemaakt veel beter zelfs het nummer zal wel een paar keer gedraait worden en dan weer in stilte de uitgangen van de charts opzoeken. Opzich is tiesto hier nog wel aardig professioneel mee bezig geweest in tegenstelling tot bepaalde flutdj’s zoals dj P

    /   Reply  / 
 6. dedjuh

  wat een flikker is die zanger, sorry hoor o.0

  Maar de beat is wel okay

    /   Reply  / 
 7. marnix

  Wat een gezeik allemaal…..zijn jullie niet in gelredome geweest? Dan zou je niet zo dom lullen….Tijs blijft de beste….oke er zijn wel betere nummers op de cd maar so what?

    /   Reply  / 
 8. Thijs

  Altijd mooi om te zien dat als je iets niet goed vindt je dan meteen als jaloers wordt bestempeld. Anyway, ik ben het niet altijd met de webmasters eens, maar in dit geval kan ik niet anders dan mee gaan in diens mening.

  De plaat doet me niks en zal me ook niks doen. Zit verder wel goed in elkaar ofzo hoor, maar het vertelt gewoon geen ruk en er is niks catchy of unieks in te ontdekken. In tegenstelling tot eerdere producties die Tiësto heeft uitgebracht (want laten we de exacte producers maar even in het midden laten, dat verschilt nog wel eens ;) )

    /   Reply  / 
 9. Cyril

  Het kan ook eigenlijk niet anders dan dat sommige mensen het met ons oneens zijn. Dat gebeurt zodra je een stukje met een mening schrijft. Maar gelukkig hebben we een makkelijk toegankelijke reageermogelijkheid, zodat iedereen zijn of haar ei kwijt kan. De reacties maken uiteindelijk ook deel uit van het artikel. Zo komt alles toch nog in evenwicht. Houd ons scherp, zou ik zeggen :)

    /   Reply  / 
 10. Mark

  Tiësto heeft met deze plaat een stapje naar achteren gedaan wat betreft de stijl. De ‘trancy’ Tiësto gaat nu meer de softere stromingen opzoeken (Funky/Clubhouse). Dit is ook goed te horen op zijn nieuwe album ‘Elements For Life’.

  Het is goed als je muziek nieuw leven in wilt blazen met rock/pop of andere invloeden, maar de échte kern moet niet worden onderdrukt. Daarmee bedoel ik dat de ‘trancy’ Tiësto beter bij zijn imago moet blijven waarmee hij beroemd is geworden: platen draaien/maken als Flight 643, Love Comes Again, Traffic etc.

  Maargoed, het is een kwestie van afwachten
  wat onze Tijs voor ons in petto heeft :)

  Mark.

    /   Reply  / 
 11. Mich

  Hij kan beter de electrohouse kant op gaan vind ik XD

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>