Handelaars in valse kaarten aangehouden

Heb je onlangs via het internet voor een leuke prijs tickets gekocht voor een feest deze zomer? Dan zou het best eens kunnen dat je bent opgelicht.
Hoewel die kans natuurlijk sowieso aanwezig is, is die nu alleen maar toegenomen. De politie heeft namelijk een bende oplichters opgerold die valse toegangskaarten verkocht voor grote evenementen. Dit meldde de Politie Amsterdam-Amstelland gisteren. De afgelopen dagen zijn in Amsterdam en Rotterdam zes verdachten opgepakt. Het gaat om vijf mannen en een vrouw in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. De politie viel onder meer twee drukkerijen binnen in Rotterdam. Daarbij zijn meer dan honderd valse tickets en speciale printapparatuur in beslag genomen. Het is niet bekend hoeveel mensen zijn gedupeerd door de bende. Mogelijk zijn dat er enkele honderden. Vorig jaar kreeg de politie informatie dat bij enkele evenementen op grote schaal valse tickets werden aangeboden op internet. Het ging om kaarten voor Sensation White en Black, Awakenings, Tiësto en Defqon. De politie denkt binnenkort meer aanhoudingen te verrichten

Lees ook:Pech voor fabrikanten XTC
Lees ook:Awakenings start handtekeningenactie
Lees ook:…En de laatste kaartjes voor Mysteryland zijn verkocht
Lees ook:Gaypride Jeruzalem bereidt zich voor op bloedbad
Lees ook:Sensation White geeft 77 kaarten weg in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>