Onbekende man sterft op Schots Festival

Het zal je maar gebeuren. Je hebt je helemaal verheugd op het jaarlijkse Rock Ness festival in de Schotse Highlands. Niet voor niets overigens, met een line-up met onder andere live-optredens Daft Punk, Soulwax Night Versions, The Chemical Brothers en Groove Armada. Om even bij te komen van je inspanningen en (waarschijnlijk) inname van allerlei genotsmiddelen, ga je even uitpuffen in je auto. Om daar niet meer leven uit te komen. Dit gebeurde een nog onbekende 39-jarige man afgelopen weekend.

 Ondanks reanimatiepogingen van ambulancepersoneel stierf hij kort nadat hij het Raigmore Hospital werd ingereden. Toch gek dat ze wel weten hoe oud hij is.

Lees ook:Jongen oog uitgestoken in discotheek
Lees ook:Sectie verricht op lichaam van Cassandra
Lees ook:Sterke arm der wet grijpt in!
Lees ook:Film over het leven van dj Richie Hawtin
Lees ook:Bezoekster Sensation bezwijkt in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>