Video: Meck Ft Dino – Feels Like Home

Voor de doorgewinterde dance-fan is het natuurlijk een fluitje van een cent om de sample die een prominente plaats heeft in dit nummer op te diepen uit het muzikale geheugen.

Want die sample komt uit een plaat waarbij het predikaat 'klassieker' nog niet eens de lading dekt. Een plaat ook die op onze top 500 lijst natuurlijk niet ontbreekt. Een track die met wisselend resultaat  opnieuw wordt uitgevonden. Nu doet Meck er zijn voordeel mee.
Hier het origineel: "Dont you want my lovin'!! PamPamPam padapadada!!!

Lees ook:Top 500: Jens – Loops & Tings
Lees ook:Video: Bodyrox ft Luciana Yeah Yeah (uncensored)
Lees ook:Video: Snow Patrol – Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell rmx)
Lees ook:Kanye West sampled Daft Punk of toch niet?
Lees ook:Nieuw: Ferry Corsten & Bassjackers – Collision

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Video: Meck Ft Dino – Feels Like Home

 1. Frank

  bah kunnen die gasten niet gewoon van dit soort nummers afblijven :( . Tijdje terug hoorde ik ook al een jumpstyle remix van Jones Stephenson – First Rebirth. Erg jammer dat ze dit doen maarja het is niet de eerste plaat waar dit mee gebeurd en het zal zeker ook niet de laatste worden.

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  Het is net iets smaakvoller gedaan bij bij de gemiddelde rip-off van een oude classic, maar nog steeds niets vergeleken bij het origineel.

    /   Reply  / 
 3. mitchel

  wat een kut site ik wil het liedje van enrico nog wat van dont you now maar niet alle kinderen zijn even slim en spaanse achternaamen zijn ook niet echt makkelijk en jullie en kut andere sites heben niet genoeg aan enrico dont you know dus kut mensen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>