Armin draait met kerkklokken

De concurrentie begint zich te verharden. De mediastrijd van Blackhole (Tiësto) versus Armada (Armin van Buuren) neemt steeds gekkere vormen aan.
Zeker sinds Tiësto zich sinds dit jaar meer op Nederland heeft gericht door middel van zijn radioshow. Dus krijgen we na 'Tiësto speelt op Schiphol' nu: Armin draait met kerkklokken. Overmorgen bij de Martinitoren, dames en heren. Hieronder de ietwat absurde aankondiging:Op tweede pinksterdag, maandag 28 mei, zal de Grote Markt in Groningen het decor zijn voor een uniek moment in de geschiedenis van de dancemuziek. De nummer 2 deejay van de wereld, Armin van Buuren zal tijdens zijn optreden op het GRATIS dancefeest [email protected] één van zijn hits  samen spelen met de klokkenluiders van de Martinitoren!

De eerste editie van het gratis dancefeest [email protected] van Armada Events en Seat Nederland in Groningen, zal op een van Nederlands mooiste pleinen plaatsvinden, De Grote Markt! Het oude stadhuis op dit plein vormt deze dag het podium voor de deejays en de Martinitoren, één van de bekendste kerktorens van Nederland, vormt de locatie van een unieke gebeurtenis!

Rond half acht zullen de klokkenluiders van de Martinitoren namelijk het 52 klokken tellende carillion in beweging brengen om een nummer van Armin van Buuren ten gehore te brengen. Hierdoor zal de muziek van Armin over de hele stad te horen zijn! De nummer 2 deejay van de wereld zal vervolgens in mixen op het geluid van de kerkklokken en zo zal Groningen een echte primeur beleven. Nooit eerder speelde een deejay live samen met kerkklokken!

Lees ook:Armin op de Grote Markt in Groningen: de filmpjes
Lees ook:Armin van Buuren razend populair in Amerika
Lees ook:Kerstmis met Armin van Buuren
Lees ook:Workshops voor piepjonge dj’s
Lees ook:ADE week: Armada Night

1 Reacties // Reageer

One thought on “Armin draait met kerkklokken

  1. tik

    het moet niet gekker worden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>