Jongen dood na val van bordes discotheek

Eng nieuws uit Breda. Een 21-jarige man uit Breda is zaterdag overleden aan de gevolgen van de val van een trap voor een discotheek Zalinaz in Etten-Leur, enkele uren eerder.

De politie heeft dat laten weten. Een 23-jarige man die zich zaterdagochtend bij de politie meldde, is aangehouden. De recherche onderzoekt zijn rol bij het incident. Het slachtoffer viel omstreeks 4.15 uur zaterdagochtend achterover van de trap aan het bordes van de discotheek.Hij liep daarbij een hoofdwond op en raakte buiten bewustzijn. In kritieke toestand werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Breda waar hij zaterdagmiddag bezweek.

Een team van twintig rechercheurs onderzoekt het voorval. Bezoekers, medewerkers en beveiligers van de discotheek worden verhoord en de politie verricht sporenonderzoek bij de discotheek.

Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:Jongen oog uitgestoken in discotheek
Lees ook:Bezoekster Sensation bezwijkt in ziekenhuis
Lees ook:Maassilo twee weken dicht na schietincident
Lees ook:Overval bij club Jimmy Woo

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Jongen dood na val van bordes discotheek

 1. Stan

  Ja, dit is Zalinaz. Er is verder geen discotheek hier in het dorp ;)

    /   Reply  / 
 2. R

  Wat heeft dat er nou weer mee te maken persoonlijk heb ik nooit begrepen waarom die betonnen toch vrij hoge trap daar voor die ingang moest dat had ook heel anders gekunt.

  Iedere goede feest avond gaat daar toch weer een goeie 1500 man over naar buiten dan wel niet dronken dan wel niet aangeschoten.

  Eerlijk gezegt verbaast t me dat dit niet eerder is gebeurt.

    /   Reply  / 
 3. R

  Nog even ter toevoeging hier bedoel ik niet mee dat dit gebeurt is door drank dit was weer een geval van zinloos geweld

    /   Reply  / 
 4. Pat

  Fuck al die onzin,die uitsmyter heeft gewoon zn vuile poten thuis te houden,ze stonden zelfs al buiten,dus whats the point????
  Uitsmyters denken altyd maarr alles te kunnen maken,afschieten die handel!!!!

    /   Reply  / 
 5. ik

  waar staat dat de itsmijter het gedaan heeft of verzin je dat er zelf bij

    /   Reply  / 
  1. monique veen

   hey je moet beter het nieuws volgen het was wel een uitsmijter maar die was die avond niet in funktie en mag lijden dat zijn hoge beroep(word toch opnieuw heropend de hele zaak)10 keer zo zwaar uit ga vallen en niet alleen voor hem hoor de hele zaak word heropend dus die zwerfer kom nu ook aan de beurd.ze kennen niet hard genoeg gestraft worden maar daar heeft zijn zusje en zijn vader en ik niks aan,daar hebben wij hem niet mee terug.eerst zijn vrouw en de kids hun moeder en nu zijn ze ook zoon en broer kwijt.dus geen praatjes er meer over oke anders zoek je zelf wel een keertje op en dan leg ik het jje wel op een andere manier uit of je kom er wel achter als je zelf kids heb en het over kom je zelf en eigelijk gun ik zo iemand als jou dat wel,want je heb zo’n bek terwijl je niet weet waar je over praat ziekelijke persoontje dat ben jij bahbah.ik hoop dat je zelf de verkeerde persoon tegen kom anders zie ik je nog wel een keertje ergens.mvg de vriendin van dennis zijn vader

     /   Reply  / 
 6. Leurbitch

  Het is bekend dat het een uitsmijter was, kijk maar op de bn de stem site… Ik heb die uitsmijters ook al vaak te snel agressief zien handelen.

    /   Reply  / 
 7. Moi

  Is er al bekend wie die 21 jarige man uit Breda is? Kan het namelijk nergens terugvinden..

    /   Reply  / 
 8. Niels

  In de krant stond Leurse discotheek Trivium? :S

    /   Reply  / 
 9. Bredanaar

  Het is Dennis Bicskei

    /   Reply  / 
 10. A-M

  Het is te makkelijk om een oordeel te vellen als je niet precies weet wat er is gebeurd. Natuurlijk had dit nooit mogen gebeuren maar ik kan niet geloven dat de jongen die Dennis heeft geduwd dit voor ogen heeft gehad! Die trap is levensgevaarlijk, de rest een vreselijk tragisch ongeval met teveel slachtoffers (waaronder ook de jongen die geduwd heeft). Zinloos geweld vind ik dus ook niet op zijn plaats… dit is echt een ongeluk!!!!

    /   Reply  / 
 11. some body

  njaaa ut is een ongeluk… waar alcohol ook in het spel sit….. maar het had niet mogen gebeuren. en die trap is levensgevaarlijk….

    /   Reply  / 
 12. J

  nu een maand later,dennis zijn verjaardag ook pas achter de rug…
  doet het toch best pijn om te zien hoe t leven van iedereen verder gaat.
  dennis nog steeds denk ik aan je elke dag weer…
  kan t gewoon nog steeds niet geloven waarom jij?
  dag lief

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>