Moby begint rockband

"The band formally known as The Little Death." Zo moet de nieuwe rockband van Moby zijn aangekondigd.  Afgelopen week hadden Moby en zijn rockvriendjes hun live debuut in New York tijdens een benefietconcert.

Dit ging zo goed, dat  Moby zich moet haasten een nieuwe naam voor de band te verzinnen omdat meerdere optredens gaan volgen."We heetten The Little Death totdat we ons realiseerden dat er nog zo'n vijf andere Little Deaths bleken te bestaan. Omdat we in een juridische wereld leven, wilden we schadeclaims voor zijn en hebben we de naam laten vallen", verklaart  de kale muzikant.
Ondertussen gaat Moby deze zomer zich ook als dj manifesteren, te beginnen met een gig in Studio B in Brooklyn. Daarna zal Moby zich nog vaker achter de decks begeven,  waaronder op het Cannes Film Festival.

Lees ook:Top 500: Moby – Extreme ways
Lees ook:Moby huis uit wegens geluidsoverlast?
Lees ook:Moslims en Christenen niet veilig voor Moby
Lees ook:Top 500: Moby – Everytime you touch me
Lees ook:Moby vindt Live Earth hypocriet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>