Top 500: DJ Quicksilver – Ameno

De uitdrukking van dik hout zaagt men planken, lijkt wel uitgevonden voor dj Quicksilver, die op nummer nummer 460 van onze lijst staat. Dit Turks-Italiaanse duo maakt slaat alles wat een beetje vorm heeft, op een ongenadige manier plat.
In Ameno, dat in 2001 de dertigste plaats in de Nederlandse hitparade bereikte, moet Gregoriaanse zang eraan geloven en wordt een in principe mooie melodie door een bak trance-latex gehaald. En dan krijg je zoiets als Ameno. Er zijn vast mensen die dit geweldig vinden, maar ik worstel er nog wat mee.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Scent – Up And Down
Lees ook:Top 500: Anthem Sensation White 2004
Lees ook:Top 500: Tiësto – Adagio for Strings
Lees ook:Top 500: Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet another day
Lees ook:Top 500: Bomb the Bass – Winter In July

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>