Video: Houzecrushers – Touch Me

Voor de liefhebbers van funky house komt Houzecrushers met Touch Me. Houzecrushers bestaat uit het Duitse producerduo Eric Schmeier en Frank Knebel.

Frank heeft onder de naam Thomas Gold verschillende platen uitgebracht en en remixen gedaan op labels als Positiva, Ministry Of Sound, Boss, Kontor and Cyber.Eric heeft onder zijn alias Eric Smax ook al zijn strepen verdiend als producer. Met de naam Smax & Gold zijn de zaken voor de mannen in een stroomversnelling geraakt na remixen van Strike's U Sure Do, Tilwest & DJ Delicious' Same Man, Supermode Tell Me Why and Soulseekerz' Party For The Weekend.
Touch Me gebruikt een sample van de zeventiger jaren disco track Touch And Go van Ecstasy, Passion & Pain. De track is al eens eerder nieuw leven in geblazen in door JX' Son Of A Gun. Voor de volledigheid zetten we die er ook maar bij. Kijk en vergelijk:
Houzecrushers

JX

Lees ook:Video: Meck Ft Dino – Feels Like Home
Lees ook:Video: Armand Van Helden (Feat Fat Joe & BL) – Touch Your Toes
Lees ook:Video: David Vendetta – Love to love you baby
Lees ook:Fatboy Slim gaat er mee ophouden
Lees ook:Great Britain week: Simian Mobile Disco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>