Tranen in de ogen op Awakenings

Op de achtergrond, maar altijd aanwezig..Wie nog twijfelt aan de passie van Awakenings' Rocco Veenboer, moet even het interview in de Metro lezen.
Ook al bestaat zijn feestje al tien jaar en viert hij het met een driedaagse uitverkochte editie in de Westergas, hij kan nog altijd emotioneel raken van een goede vibe. "Ik sta soms met tranen in m'n ogen te kijken hoe het publiek massaal explodeert", vertelt hij. De toekomst van Awakenings is voorlopig ook nog verzekerd. Hij vertelt dat hij zeker nog een paar jaar door wil gaan.

"Laatst hebben we tegen elkaar gezegd dat we nog zeker vijf jaar doorgaan met Awakenings. Het houdt je ook jong hè. Onze technische producer zegt wel iedere keer: ‘hoe komen we hier nu weer overheen?' Maar door steeds wat accenten te verleggen, is het toch iedere keer weer net effe anders. We waren al de eersten met laser en indoor-vuurwerk en nog altijd is het visueel niveau op Awakenings ontzettend hoog."

En als je dacht alles al wel gezien te hebben qua lichtshows, aanstaand weekend wordt het nog groter, mooier etcetera: "En weet je, visueel wordt het dit weekend echt de grootste show die ooit op een dance-feest is gegeven. Op het gebied van plasma, video, ledstrips en laser wordt het echt absurd met dingen die naar beneden komen en ga zo maar door. Qua beleving heb je op Awakenings helemaal geen dope nodig om een heftige ervaring te hebben.”

Lees ook:
- Nieuw drugsbeleid op Awakenings
- Awakenings Festival 2007 line-up
- Awakenings in 2008 naar Eindhoven
- Fotoverslag Awakenings

Lees ook:Awakenings brengt wereldprimeurs op lasergebied
Lees ook:Feestweek: Awakenings
Lees ook:Nieuw drugsbeleid op Awakenings
Lees ook:Awakenings start handtekeningenactie
Lees ook:Deze week uitsluitsel zaak Awakenings

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tranen in de ogen op Awakenings

  1. bianca

    ik mag rocco persoonlijk niet, hij heeft een machtspositie waar hij gretig gebruik van maakt en betaald zijn artiesten slecht. hij heeft veel over voor zijn bezoekers, maar het is een beetje een corrupt mannetje

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Wat bedoel je met ‘een beetje’ corrupt? vraag ik mij dan af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>