Timbaland en game-fabrikant presenteren mixgame

Ze zijn vast blij met elkaar bij Rockstar Games HQ in New York. De game-fabrikant heeft zich verzekerd van de samenwerking met hit-producer Timbaland om Beaterator te presenteren aan het publiek voor de PlayStation Portable.

Deze Beaterator verandert de draagbare console van Sony in een compacte muziekmixer die "robuuste beatmaak-mogelijkheden biedt en een zeer verslavende collectie van originele muziek en challenge modes".Timbaland heeft ongetwijfeld zijn eigen niet geringe studio ervaring geleend voor de ontwikkeling van de game. Wanneer het psp-spel uit gaat komen, is niet bekend. Tjek http://rockstargames.com/beaterator/ voor updates.

Voor meer over samenwerkingwoede van Timbaland:

- Björk collaboreert zich suf op nieuw album
- 'M.I.A. werkt samen met Timbaland aan nieuw album'

Lees ook:Madonna omringt zich met topproducers
Lees ook:Björk collaboreert zich suf op nieuw album
Lees ook:Tiesto’s platenlabel gaat muziek voor games maken
Lees ook:Junkie XL tekent bij Artwork
Lees ook:Iedereen kan leren produceren in studio 80

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>