Video: Freemasons – Rain Down Love

Dat je liedjes covert, ok. De plaat wordt er zo nu en dan leuker op en covers halen hits van weleer uit de vergetelheid.

Anders liggen de zaken naar mijn mening bij videoclips. En vooral als die ene geweldige met een slap aftreksel wordt geëerd. Ik heb het over Daft Punk's clipje bij Around The World. Geniaal in de eenvoud en ongeëvenaard. Robotmuziek met rondlopende rare danseresjes en skeletten. De Freemasons maken er een potje van met hun Rain Down Love. Vergelijk ze maar even.
Daft Punk: Around the World:

Klik hier voor meer videoclips!

Lees ook:Fans Daft Punk zetten Coachella concert online
Lees ook:Daft Punk helm te koop
Lees ook:Daft Punk gadgets zijn cóóóóóól
Lees ook:Filmpjes: Grand Theft Auto 4, Kanye West en Daft Punk
Lees ook:Daft Punk komt naar Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Video: Freemasons – Rain Down Love

  1. Thijs

    De clip bij de freemasons voegt ook nog eens geen ruk toe. Als je naar de clip van Daft Punk kijkt valt je ook op dat elke groep mensen/beweging een laag in de muziek vertegenwoordigd! Briljante clip! :D

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Ik was alweer bijna vergeten hoe goed die van Daft Punk was… Nu zet ik hem weer elke dag op. Tiswat. Toch nog ergens goed voor die Freemasons ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>