Video: Adam Freeland – Hello I love you

Dj/producer Adam Freeland wordt vaak in één adem genoemd met zijn mix cd Coastal Breaks uit 1996. Deze cd, met zogenaamde nu skool breaks, verschafte hem grote bekendheid en zette breakbeat op de kaart.

Toch heeft Adam sindsdien niet stilgezeten. Zo bracht hij verschillende mix-albums (Tectonics en On Tour) uit.Daarnaast kwam hij met de FabricLive mix, die zoals de naam al zegt een levende registratie is van optredens in de Londense club Fabric. Op het in 2003 uitgebrachte album Now and Them is goed hoorbaar dat Freeland zich graag door verschillende muziekstijlen laat beïnvloeden. Electro, punk, rock, hip hop, reggae en dub: vanalles komt terug.
Zijn nieuwste release is een goed voorbeeld van een geslaagde cover. Zijn visie op Hello I love you van The Doors doet het origineel geen geweld aan. Het is een op zich staande track geworden. En de clip met een flippende stalk-robot blijft voorlopig wel mijn favoriet.
Bekijk hier meer video's

Lees ook:Video: Pick N Mix – Ooh La La
Lees ook:Top 500: Boogie Pimps – Somebody to Love
Lees ook:Digitalism, de opvolgers van Daft Punk?
Lees ook:Filmpjes: Grand Theft Auto 4, Kanye West en Daft Punk
Lees ook:Top 500: ATB – Killer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Video: Adam Freeland – Hello I love you

 1. Jaap

  Dit is inderdaad een errug fijne cover en een topclip.

    /   Reply  / 
 2. Thijs

  Jaaaa dit is duidelijk de shit. Heerlijke muziek dit!
  Gelijk ff wat meer van Adam Freeland opzoeken :D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>