Dj Jean verlaat Radio 538

Dj Jean verlaat na tien jaar Radio 538. Hij is in onderhandeling met twee landelijke radiozenders om zijn radioshow voort te zetten.

Dat vertelde Jean vandaag in een gesprek met Danceblog. Jean benadrukte daarin dat alles in goed overleg met 538 is gebeurd. Dus er is geen sprake van een pijnlijke situatie rondom de komst van Tiësto, die zijn uur op de vrijdagavond overneemt. Jean: "Het was al langer bekend dat Tiësto zou komen. En aangezien de zaterdag in verband met  Dance Department niet beschikbaar was, moest het wel de vrijdag worden.""Ik snap dat wel van 538. Uit marketingsoogpunt is het heel slim. Het is een mooie tijd geweest en het was ook wel weer toe aan iets nieuws. Ik wens Tijs dan ook het allerbeste."

Zelf is Jean momenteel in onderhandeling met twee landelijke zenders, die beide in de ether te beluisteren zijn. Hij kan nog niet zeggen welke dat zijn. Half april denkt hij de onderhandelingen te hebben afgerond en met een naam te kunnen komen. Dat hij er nog niet uit is, heeft niets te maken met geld, vertelt Jean: "Bij 538 verdiende ik ook bijna niks. Het gaat me vooral erom dat ik de achterban kan bereiken met mijn muziek. Qua onderhandelingen moet je dus vooral denken aan de tijd die ik krijg, en hoe enthousiast ze over mijn programma zijn."

Lees ook:
- Tiësto naar 538
- Dj Jean: Wel ruzietje, geen klappen
- 'Dj Jean en Paul Oakenfold op de vuist'

Lees ook:Feestweek: DJ Jean present Madhouse
Lees ook:Dj Jean verhuist naar Caz!
Lees ook:Video: Dj jean – Sexy Lady
Lees ook:De downloadtip: De Under Master & Ille Slave
Lees ook:‘Tiësto naar Radio 538′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>