Fischerspooner roept om hulp

Warren Fischer & Casey Spooner lijken zich af te vragen wie ze zijn en waar ze hun succes aan hebben te danken.

Daarom heeft het duo dat de Amerikaanse electro-band Fischerspooner vormt, een oproep aan hun fans om alle prullen die ze van het duo hebben te delen met de band.
De volgens de band "kenmerkende Fischerspooner-periode" (augustus 1998 tot juni 2004) moet hiermee nieuw leven in geblazen worden.Voor het zogenaamde Fischerspooner Book Project kunnen zaken als tekeningen, foto's, audio-en video-opnames, essays en fan e-mails worden opgestuurd. Het materiaal dat de fans bijeensprokkelen wordt gecombineerd met documentatie uit het Fischerspooner-archief.

Het eindresultaat moet een tastbaar document worden van het succes van de band, variërend in vorm. Geschiedenis, documentatie, muziek, film, filosofie, fictie, fans en 'fun' worden gebundeld.

Wist je al niet meer wat je met je vergeelde foto's van het duo aan moest, stuur ze dan hier naartoe. Let wel: je bent alles wel voorgoed kwijt. Vergeet daarom niet het submission agreement te lezen!

Bekijk hieronder het altijd prettige Emerge

Via Go

Lees ook:Filmpjes: Daft Punk – Electrorama
Lees ook:Breng een stukje dance/trance in 50 jaar Nederpop!
Lees ook:Eindelijk, the Prodigy komt naar Nederland
Lees ook:Great Britain week: Simian Mobile Disco
Lees ook:Moby begint rockband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>