Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes


Voor iedereen die er niet bij was en voor iedereen die wel stond te springen in de Jaarbeurs afgelopen nacht hebben we een serie foto's en video's online gezet. Geniet nog even na van een nacht met hoogtepunten (Ronald van Gelderen) en dieptepunten (dj Bobina, mijn god wat was die Rus slecht zeg).
Laat gerust een reactie achter in de comments. Wat waren jouw hoogte/ dieptepunten van Trance Energy 2007?

Lees ook:
- Filmpjes van Flockers
- Foto's en video's van Armin Only
- Trance Energy, voorpret in beeld en geluid
- Menno de Jong rende schreeuwend door het huis
- Paul Oakenfold: ik zal nooit alleen maar hits draaien
- De Russen mogen eindelijk meedoen
- Joop treedt in de voetsporen van Marcel Woods

De foto's:

En de filmpjes:


Klik hier voor meer filmpjes!

Lees ook:Tiësto en Ferry Corsten op Trance Energy 2008
Lees ook:Trance Energy 2007: voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Trance Energy 2008 is volledig uitverkocht
Lees ook:Video: Ronald van Gelderen – Dirty Rocker
Lees ook:‘Dj Jean en Paul Oakenfold op de vuist’

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes

 1. Jaap

  Ik vond die Oakenfold zo tegenvallen. Iemand met me eens?

    /   Reply  / 
 2. Bas

  Eens!

    /   Reply  / 
 3. Carlos

  Cosmic Gate was het beste vond ik, wat ben ik uit me dak gegaan zeg….

    /   Reply  / 
 4. Arthur

  Vond Oakenfold zwaar ruk!!
  Cosmic Gate was ook echt lauwe pis, die stonden bekend om hun harde sets….nu denk ik om hun dreamhouse gehalte.

    /   Reply  / 
 5. hans

  zeer geslaagd feestje,heb me van begin tot end goed vermaakt,toppers vond ik o.a cosmic gate,rank 1 menno de boer,marcel woods en johan gielen maar johan werd op een gegeven moment wel een beetje eentonig maar goed,geweldige show en volgend jaar ben ik er gewoon weer

    /   Reply  / 
 6. Sietse

  Leuk feestje, geluid was iets minder, iets te zacht naar mijn mening, maar erg goeie sfeer en alles was goed geregeld. Voor mij was Marcel Woods toch echt wel de topper en uiteraard Johan Gielen met een lekkere afsluiter. Toch vond ik dat er in het algemeen iets minder gedraaid werd en die anthem, hoe vet ie ook is, kwam me op een gegeven moment wel de strot uit. Al met al geef ik TE 2007 een 7 :)

    /   Reply  / 
 7. bart

  Vond het weer een topfeest. Sommige dj’s te eentonig maar vete lazer show’s, goeie sfeer.

  Tot volgend jaar allemaal maar weer :D

  Groeten

    /   Reply  / 
 8. Marjan

  HET WAS SUPERR!!!

    /   Reply  / 
 9. Cyrille

  Het was weer super vet!
  Clubstage was het beste!
  Vooral DJ Jean en Randy Katana draaiden super!

  See y’all next year

    /   Reply  / 
 10. Partyboy

  Wat was ik naar de klote zeg!
  Maar wel een megalekker wijf gescoord!!!!

    /   Reply  / 
 11. Mr. Markus

  Trance Energy was zo VET, ik ben zeker 6 kilo aangekomen!!!
  Vooral Phynn en Cosmic Gate hadden een gruwelijk uit-je-plaat-gehalte. Futurestage vond ik waardeloos qua geluid. Klinkt in mijn auto nog beter!
  Volgend jaar weer………

    /   Reply  / 
 12. EJ

  Ik ben minstens zes kilo afgevallen! Ik kwam compleet afgebeuld thuis, en dat is een goed teken. Zeer geslaagd feest; volgend jaar ben ik wederom van de partij!

    /   Reply  / 
 13. Sandra

  Vond het echt weer een super feest!!
  Volgend jaar weer!
  -xx-

    /   Reply  / 
 14. natasja

  Trance energy was echt vet beter dan vorig jaar,was echt een geslaagd feest, volgend jaar ga ik cker weten weer heen

  xxx

    /   Reply  / 
 15. Trance addict

  Trance energy was super ik was blij te horen dat de ouderwetste trance weer terug is de dreamtrance (vette vocalen en mooie strings) dus. Zullen veel mensen niet met me eens zijn misschien maar ik zelf vind dat toch het mooist. Cosmic gate draaide super en Markus Schultz die regelmatig voorbij komt op a state of trance.

    /   Reply  / 
 16. Partyboy

  Heey Sandra…was jij dat niet ;) ???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>