Tiësto kiest voor de gitaren

Tiësto luisterde eens goed naar L.E.F, de laatste cd van zijn vroegere maatje Ferry Corsten en dacht: dat kan ik ook. Corsten gooide op zijn laatste cd namelijk een flinke portie rock en deed dat uitermate geraffineerd.

Nu gaat Tiësto op dezelfde tour. Over zijn nieuw uit te brengen cd Elements of Life zegt hij: "Het is een erg experimenteel album geworden dat diverse muziekstijlen als rock en trance weet te combineren. Het is de eerste keer dat ik niet voor een bepaald genre koos. Maar ik heb altijd van rockmuziek gehouden, en ik heb daar altijd al iets mee willen doen".

Maar misschien lullen we wel uit onze nek en liep Verwest het virus wel op tijdens zijn eerste Tiësto In Concert, toen Kane-zanger Dinand Woesthoff een gastoptreden verzorgde. Het nieuwe album komt in ieder geval begin april uit en zal worden gekoppeld aan een tour.

Lees ook:
- Tiësto doet Dubai: foto's en filmpjes
- Meer Tiëstonieuws vind je hier

Lees ook:Daft Punk komt met live-album
Lees ook:Filmpje: Avicii on tour
Lees ook:Tiësto komt naar Nederland!
Lees ook:Jamiroquai stijgt tot eenzame hoogte
Lees ook:Wegens succes vervolgd: Tiestoschoenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tiësto kiest voor de gitaren

  1. Thijs

    Het doet mij nogal denken aan de mentaliteit van Sellout Sessions. Alleen is dat label er al een tijd mee bezig. Moet zeggen dat ik de trance heren der halve niet heel origineel vindt… Al ben ik wel vóór het combineren van allerlei verschillende stijlen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>