Fans Daft Punk zetten Coachella concert online

Oké. Voor hun muziek willen de mannen van Daft Punk wel eens leentjebuur spelen. Maar in hun optredens zijn ze ongeëvenaard. En dan is het goed nieuws als blijkt dat fans online beeldmateriaal van tientallen mobieltjes hebben verzameld om een volledig Daft Punk concert van vorig jaar aan elkaar te monteren.

Het moet een ontzettend tijdrovende klus zijn geweest, maar het resultaat mag er zijn: Een vloeiende registratie van een concert van 29 juni vorig jaar, op het Coachella festival in Zuid-Californië. Klik hier voor de link naar het spacy concert.

Lees ook: Daft Punk: de samples ontrafeld

Lees ook:Daft Punk komt naar Nederland
Lees ook:Daft Punk helm te koop
Lees ook:Daft Punk komt met live-album
Lees ook:Daft Punk gadgets zijn cóóóóóól
Lees ook:Digitalism, de opvolgers van Daft Punk?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fans Daft Punk zetten Coachella concert online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>