Video: Armin Van Buuren vs Rank 1- This World Is Watching Me

Samenwerken is leuk, weet Armin van Buuren. Of je nu leeft of niet, Armin staat open voor je. Nu heeft de Leiderdorper de handen ineen geslagen met Rank1, de mensen die ons ofwel in grote extase brachten, danwel ontzettend irriteerden met hun Sensation Anthems Superstring, Such is life en The Anthem voor de witte editie van 2003.
Nu is het gevoelloze armprobleem een vaak de revue passerend gegeven bij trance. Dit komt om de hoek kijken, wanneer je vol verwachting de armpjes in de lucht houdt tijdens de ellenlange breakdowns die soms wel de helft van een track in beslag nemen. Maar zo'n clippie kan geen 12 minuten duren, dus deze track is prima te consumeren. De video is overigens wel een heel erg duidelijke rip-off van Roger Sanchez' Another Chance. Alleen is het hartenvrouwtje van Armin, in tegenstelling tot die van Roger, doelloos aan het rondkuieren. Er mag potdimme wel een beetje een verhaal in zitten!!
En hier de clip waar Armin misschien stiekem een beetje naar gekeken heeft.

Lees ook:Hit or Shit: Marco V – Coma Aid
Lees ook:Video: Ida Corr vs. Fedde Le Grand – Let Me Think About It
Lees ook:Nieuw: Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (Official Music Video)
Lees ook:Armin van Buuren: ‘Mijn leven is een jongensboek’
Lees ook:Video: Armin van Buuren vs Herman Brood – Saturday night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>