Partyflock is klaar voor de jubileumparty

Dancecommunity Partyflock wordt dit jaar vijf en dat zullen we weten. Op 24 februari wordt het meeten, greeten en dansen tot de dageraad in het Gelredome tijdens Flockers.

Afgelopen week brachten we een bezoekje aan de PF headquarters en kwamen tot de conclusie dat Partyflock helemaal klaar is voor haar jubileumparty Flockers. Het revolutionaire geluidssysteem, een in tweeën gedeeld stadion, is getest op Innercity en tot succes verklaard. Om ook ons steentje bij te dragen aan het feestjaar, vragen we Partyflockers om deel te nemen aan een klein onderzoekje.

Aan alle Flocks,
In de vijf jaar dat Partyflock bestaat heeft de site een belangrijke plek ingenomen in het leven van menig partyganger. In de aanloop naar de Flockers-party doet Danceblog onderzoek naar de betekenis van Partyflock. We hebben daarom de volgende vragen voor jullie. Zouden jullie in een paar zinnen uit kunnen leggen:

- wat Partyflock voor je betekent?
- wat je er zo leuk aan vindt?
- hoe erg je het zou vinden als PF er niet meer was?

Stuur je antwoorden (plus voornaam en leeftijd) naar [email protected] De leukste reacties plaatsen we de komende weken op de site. Bovendien zullen we een klein aantal van de antwoorden gebruiken voor een achtergrondverhaal over Partyflock dat donderdag 22 februari in het Algemeen Dagblad verschijnt.

Uiteraard gaan we discreet met jullie gegevens om en worden emailadressen niet gebruikt voor andere doeleinden dan dit onderzoek.

Alvast bedankt! De Danceblog crew

Lees ook:
- Partyflock maakt line-up jubileumfeest bekend

Lees ook:1 april: Partyflock overgekocht door BV
Lees ook:Flockers: verslag in beeld en geluid
Lees ook:Partyflock maakt line-up jubileumfeest bekend
Lees ook:Flockers klaar voor feestje in Gelredome
Lees ook:Beatmakers gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>