Kinderen van Nederland: gaat niet naar Boy George!

Ben jij van plan om vanavond naar Absolute Music te gaan? Doe het niet! De kans bestaat namelijk dat je besmet wordt door het verschrikkelijke homo-virus. Want wie komt er draaien? Juist, als het die dekselse Boy George niet is. Voor je het weet, ben je ook zo'n gekkerd. Als je de Evangelische preker/muzikant/idioot Donnie Davies Pastor wilt geloven althans.
Davies is een online campagne begonnen waar hij gay friendly bands and musicians categoriseert. Hij dringt er ook op aan om namen van meer 'verdachte' artiesten naar hem toe te sturen.Donnie legt zijn boodschap uit op zijn MySpace: "One of the most dangerous ways homosexuality invades family life is through popular music. Parents should keep careful watch over their children's listening habits, especially in this Internet Age of MP3 piracy. In Our effort to keep this list up to date we'd appreciate your help. If you know of a band that is Gay or propagating a Gay message please email us so we can update."

Op zijn website DonnieDavies.com. komt dan toch de spreekwoordelijke aap uit de mouw: Donnie is er zelf eentje! "I am in fact a Reformed Homosexual and I'm trying to let people know that there is an escape from being Gay. By letting people know that "God hates a Fag" I am doing God's work, I'm preaching."
Hier nog een heerlijke uitspraak: "While I'm not advocating jailing all Homosexuals, I do think it would benefit them greatly. It would be for their own good."

Donnie waarschuwt ons voor acts als Scissor Sisters, Le Tigre, The Gossip, Jay-Z(!) Metallica (!) en Marilyn Manson (dark gay). Elton John staat zelfs twee keer op de lijst. Klik hier voor de complete homo-honderd. Denk je: "Ik mis nog iemand!", email Donnie dan op [email protected]. De Pet Shop Boys, ook op de lijst, hebben op hun site al een reactie gegeven op Davis haatzaaiende site: "Love, some people don't know the meaning of the word. This website makes us feel sad…."

Overigens staat Donnie niet alleen in zijn dappere strijd. Hier nog meer homo (fobische) links:

http://www.wherethetruthhurts.org/homosexuals.htm (Convincing Reasons
HOMOSEXUALS are HELLBOUND! Homosexuals bring destruction to themselves and others. You do not need to read the Bible to know homosexual intercourse is perverse . .')

http://www.missionamerica.com (‘Learn the truth about homos': We DO NOT believe that wiccans or witches: Kidnap christian children, or Drink their blood. On our site, we don't agree with witchcraft and paganism, but at least we treat the subjects seriously, and discuss the issues sincerely and honestly . . .')

http://amazinginfoonhomosexuals.com/public_sex.htm (‘Male homosexuals often "cruise" for sex. Public restrooms (tea-rooms/T-rooms in homosexual lingo) are among their favorite places for "cruising." Even if a homosexual cannot obtain sex in a restroom, he typically delights in voyeuristic pleasure . . .')

Ben je nog niet overtuigd, dan veel plezier vanavond. Maar nou niet gek kijken als je opeens een grote musical-fan wordt.

Lees ook:
Kamervragen over witwas-artikel Metro
Mond voorbij gepraat? Reageer je af op de journalist
Absolute Music toe ze reskjoew
Boy George draait in Maassilo: so what?

Lees ook:Nieuwe site over oude house
Lees ook:Top 500: M-People – Movin’ on up
Lees ook:Video: Public Enemy vs Benny Benassi – Bring The Noise Remix
Lees ook:De samples ontrafeld: The Prodigy
Lees ook:Kleur een lp-hoes voor Border Community

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kinderen van Nederland: gaat niet naar Boy George!

 1. David Slager

  God hates fags! Een tikkeltje geschrokken van die tekst, heb ik dit berichtje opgepakt en vanuit religieuze kant benaderd. Zie hiervoor de thema-weblog van blog.nl over religie. Met hartelijke groeten van je collega David Slager, redacteur religie.blog.nl.

    /   Reply  / 
 2. Descendent

  Heerlijk weer toch; die christelijke naastenliefde in de praktijk… :r

    /   Reply  / 
 3. gay

  your just an idiot gay’s are humans to you should not judge a book by its cover but look in to there harts thy are off flesh and blood the only thing you do is being a anti-christ you are just icnorant and stuppid iff it was up to me i would curse you to hell because thats all you diserve
  you preach the bibel i don’t think so you spit on it your a blassfiemer

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>