The Knife komt met bonuspakket Silent Shout

Goed nieuws voor fans van The Knife. Of misschien eigenlijk wel niet. Want iedere fan heeft natuurlijk hun waanzinnige album Silent Shout inmiddels al grijsgedraaid. En nu besluit het Zweedse electro-duo om de plaat nogmaals uit te brengen in een pakket met drie cd's. 
Op cd1 staat het originele album. De tweede schijf is een dvd met live-opnamen genaamd 'Silent Shout: An Audiovisual Experience' ,opgenomen op 12 April vorig jaar in Göteborg. Daarnaast kun je elf videoclips van het laatste album en diens voorganger Deep Cuts bekijken.  

Tenslotte presenteert de dvd de korte film 'When I Found The Knife'. Deel 3 brengt het eerdergenoemde live-materiaal voor de cd-speler. Wanneer dit pretpakket uitgebracht gaat worden en hoeveel het gaat kosten is nog niet duidelijk.

Lees ook:
Gratis kerstliedje van The Knife
The Knife kan maar beter geen interviews geven
Recensie: The Knife in Paradiso

Lees ook:Gratis kerstliedje van The Knife
Lees ook:Video: DJ Tilo Hanssen – Freakmachine
Lees ook:Recensie: The Knife in Paradiso
Lees ook:DVD Sensation ligt nú in de winkel
Lees ook:Groove Armada komt met nieuw studio album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>