Jamiroquai stijgt tot eenzame hoogte

Tijdens een lange vliegreis is een leuk muziekje altijd welkom. Maar het mobieltjesmerk Sony Ericsson gaat ietsje verder. De Japans/Zweedse fabrikant heeft een chartervliegtuig om laten bouwen voor een concert van de Engelse band Jamiroquai.

Naast een aantal gelukkige prijsvraagwinnaars, zal ook een officiële  Guinness World Record-scheidsrechter aanwezig zijn. Deze moet het record voor het hoogste concert aller tijden gaan toekennen. Het optreden wordt gegeven op 10.000 meter in de lucht. 

En alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook nog een afterparty op de plaats van bestemming. Waar dat is, is niet bekendgemaakt. Op 27 februari stijgt de concertkist op vanaf Münchner Airport. Wil je er bij zijn, klik dan hier om mee te doen aan de prijsvraag.

En zoals de kop van dit stukje aangaf: het onderwerp leent zich goed voor flauwe woordspelingen. Daar gaan we: Dat wordt vast een 'Eerste Klas' concert! Jamiroquai gaat iedereen tot een ongekend 'hoogtepunt' brengen! Dat concert 'vliegt' waarschijnlijk zo voorbij!! De populariteit van SonyEricsson zal ongetwijfeld erg gaan 'stijgen'…..wie biedt meer?

Lees ook:Turbulent vliegtuig-concert Jamiroquai
Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl
Lees ook:[Teaser] Laidback Luke feat. Majestic – Pogo
Lees ook:Sister Bliss vrijdag naar de Panama
Lees ook:Fans Daft Punk zetten Coachella concert online

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jamiroquai stijgt tot eenzame hoogte

  1. Saskia

    Hi Jay Kay,

    Emergency on planet earth right? What are you going to do? Let the plane at the ground!

    Saskia

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>