Video: Starting Rock feat. Diva Avari – Don’t Go

Had je een redelijk succesvolle electro-popgroep in de jaren tachtig, dan kun je stiekem hopen op een leuke oude dagsvoorziening. Die conclusie kan je wel trekken als je Starting Rock's Don't Go hoort. Deze uit 1982 afkomstige track van Yazoo heeft namelijk een behandeling gekregen die op veel andere platen uit dezelfde periode toepasbaar kan zijn.

De twee Parijse producenten achter Starting Rock hebben verder goed geluisterd naar Pakito. Alles wat niet geleend is van Yazoo, vormt sterke gelijkenissen met de tracks Living on Video en Moving on Stereo. En de clip? Dikke pret: ze hebben er een dikke negerin in gedaan. Maar goed, Fransoosen hebben nooit bekend gestaan om hun fijnzinnige humor, toch?
Kijk en vergelijk:

Pakito's moving on stereo

En Living on Video, 'waar het allemaal mee begon'

Lees ook:Video: Masters at Work – Work 2007
Lees ook:Video: Tom Snare – Philosophy
Lees ook:Filmpjes: Tecktonik dance-roots in de Electric Boogie
Lees ook:Eerste namen Sonar-festival bekend
Lees ook:Top 500: Bomfunk MC’s – Freestyler

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Video: Starting Rock feat. Diva Avari – Don’t Go

 1. Ultimate

  Ja kon de gelijkenis wel vinden
  in Pakito en dit nr

  verder vind ik het clipje oké

  en de muziek klint lekker.

    /   Reply  / 
 2. 123

  123

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>