Docu Noisia: Hertog Jan, Koeien en vette Drum ‘n Bass

We hebben een tijdje terug het dynamische trio Noisia onder jullie aandacht gebracht. Nu vonden we op YouTube een korte docu over deze nuchtere (maar daardoor niet minder grappige) Groningers.
Over hun muzikale voorbeelden, aspiraties en werkwijze kom je vrijwel niets te weten. Gelukkig niet zou ik bijna zeggen. Want het resultaat is behoorlijk hilarisch. Geen moment merk je dat we te maken hebben met de rijzende sterren van de Drum 'n Bass. Misschien dat Nik Roos (23), Martijn van Sonderen (22) en Thijs de Vlieger (24) ons op een dwaalspoor willen brengen,

maar waarschijnlijk is het gewoon Groningse nuchterheid. Wat zien we? Een glimp van hun studio, Hertog Jan bier, koeien, een optreden èn een van enthousiasme overlopende fan. Die al struikelend over zijn woorden wel de hoofdgedachte van deze mini docu samenvat: dat deze gasten Noisia zijn, zou je niet meteen verwachten.

Lees ook:Robbie ook in de mix bij Noisia
Lees ook:Stemmen voor de Drum ‘n Bass Awards
Lees ook:Dubstep-rage bereikt Nederland
Lees ook:Bakermat, Noisia en The Hard Way doen Dour aan
Lees ook:Drum ‘n bass is dood. Lange leve drum ‘n bass!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>