De bikini-clip: here to stay

Als je niet voor het eerst danceblog bezoekt, zul je weten dat er sporadisch een clipje voorbij kan komen met vrouwelijk schoon. Als je de bikini-clip als genre mag zien, dan valt er binnen dit genre nog duidelijk onderscheid te maken tussen de video's onderling.
In onze selectie vind je van alles terug: zo wordt er antwoord gegeven op de vraag wat een Barbiepop doet 's nachts, zien we vrouwen onduidelijke geschillen uitvechten, dorstige baby's en een sexy moeder, enz., enz. Sommige clips zijn slecht, sommige nog slechter. Soms zijn ze grappig bedoeld, soms onbedoeld grappig.

Deze en deze clip waren voor GoogleVideo en YouTube ietsje té, maar horen er toch zeker bij. Wat is jullie favoriet?Bekijk ook:
Video: Mason Vs Princess Superstar – Perfect
Video: Bodyrox ft Luciana Yeah Yeah (uncensored)
Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless

Lees ook:Top 500: The Artful Dodger – Re-rewind
Lees ook:Radioshows week 45
Lees ook:Top 500: Sylver – Turn the tide
Lees ook:Video: John Marks – Carnival
Lees ook:Top 500: Soul Central – Strings of life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>