Video: BT – Simply Being Loved (Somnambulist)

Brian Transeau, ofwel BT, is een grootheid op het gebied van dansproducties.  De man was zelfs een wonderkind: een tweejarige Brian was niet weg te slaan bij de piano en als zesjarige beheersde hij het complete werk van Bach.
En wat je vaak hebt met van die hoogbegaafden, het zijn een beetje wereldvreemde en vervelende mensen. Dat gaat ook op voor BT. Getver. Wat een naar ventje. Toch blijft het een vakman puur sang. Vooral de über-ambient plaat This Binary Universe is een aanrader voor liefhebbers van het genre.

Een heus 110-koppig orkest stond tot zijn beschikking en het resultaat mag je gerust erg bijzonder noemen. Van het album Emotional Technology komt de track Simply Being Loved. Hieruit blijkt dat BT nog steeds niet van de fader en filterknoppen kan blijven in zijn studio. En JC Chasez van N Sync is om onverklaarbare redenen ook uit de mottenballen gehaald. Het resultaat is een trancy popnummer zonder veel urgentie. Bekijk hem hier.

Lees ook:BT’s ontvoerde dochtertje terecht
Lees ook:Beluister sample nieuwe album Moby!
Lees ook:[Teaser] Firebeatz & Bobby Burns – Ding Dong
Lees ook:[Teaser] Kid Massive & Alex Sayz ft. Miella – Strong (Dannic Remix)
Lees ook:Nieuw: Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (Official Music Video)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Video: BT – Simply Being Loved (Somnambulist)

  1. Tim

    De Junkie XL Remix van deze plaat is een van de lekkerste zomerplaten die er zijn.!

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Die ken ik niet. Ik zal eens kijken of ik hem ergens kan vinden, dan zet ik hem op de site. Bedankt voor de tip!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>