Video: Mason Vs Princess Superstar – Perfect (Exceeder)

Ik hou van Eric Prydz. Ik hou van Eric Prydz omdat hij een trend is begonnen die navolging verdiende en gelukkig ook heeft gekregen. 
Met Prydz' Call on Me is de aerobic-clip weer in ere hersteld en sindsdien komt hij weer regelmatig langs. Wie kan daar nou op tegen zijn? Dj Mason heeft de nieuwste editie op zijn naam staan: Perfect (Exceeder). Inderdaad een foutloos nummer dat ik maar niet mijn kop uit kan krijgen. De Amsterdammer, echte naam Iason Chronis, kan niet anders dan een kneitert van een hit gaan scoren met deze funky elektrotrack.
Misschien kennen jullie Mason nog als bespeler van de elektrische viool naast dj Tiësto, tijdens diens Tiësto in Concert-tournee. Die viool mag voorlopig in de kast blijven liggen. Was de instrumentale versie van Exceeder, met een electro-riff die doet denken aan Bodyrox' ‘Yeah Yeah'  al erg aanstekelijk, de vocals maken het helemaal af. You see what I can do on this microphone, so guess what I'm gonna do to you at home. Ik heb wel een idee. 

Lees ook:Filmpjes: Mason met én zonder Princess Superstar
Lees ook:The Chemical Brothers naar Nederland
Lees ook:Video: September – Cry for you
Lees ook:Filmpje: Roisin Murphy klapt met oog op stoel
Lees ook:Jamiroquai stijgt tot eenzame hoogte

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Video: Mason Vs Princess Superstar – Perfect (Exceeder)

 1. Pieter

  Hee Hee,

  Wat een gave plaat is het heh!
  Ik ken hem al een tijdje. De instrumentale is ook zeker zo goed.

  mooi werk.

  Pieter

    /   Reply  / 
 2. princess

  deze clip is leuk om op te dansen maar was daarvoor niet zo hip nu wordt hij heel veel op radio gedraait je hebt zelfs verschillende versies vet leuk maar die met de skippybal is het leukst ik vindt deze clip wel sexy

    /   Reply  / 
 3. miss_kiss

  ik vind deze clip helemaal het einde wand ik doe de sport zelf ook. (die met de blak en touwen)
  doei en kusjeus vn my.

    /   Reply  / 
 4. Aisha

  Wel leuk.
  Enge wimpers -.-
  Mja ..

  xMij.

    /   Reply  / 
 5. Jan V.A.

  K vind de muziek super, niet o.w.v de mooie turnsters in de clip (want k kende eerst enkel de versie zonder zang van de radio) wat natuurlijk ook wel mooi is om zien ;) hopelijk maken ze nog meer van deze geweldige muziek in de toekomst. Ik kijk er alvast naar uit.

  Doe zo verder

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>