Video: Eric Prydz vs Floyd- Proper Education

Niks sexy aerobics instructrices met maillots en beenwarmers, de wereld verbeteren, da's pas hot!

Na Call on me (en vooral vanwege de bijbehorende clip, zie verder in dit verhaal) kon de nieuwe van Eric Prydz eigenlijk alleen maar tegenvallen. Met die wetenschap in het achterhoofd valt de remix van Pink Floyd's Another brick in the Wall eigenlijk best wel mee. Natuurlijk, beter dan het origineel heeft hij hem niet gemaakt, maar hij kan ermee door. Bovendien is het nummer (dat oorspronkelijk over de Berlijnse muur ging) natuurlijk een ideale kapstok voor wat stichtelijke boodschappen. Belangrijkste les in de clip: we moeten zuinig zijn met het milieu.
Call on me:

Lees ook:Don Diablo remixt Last Christmas
Lees ook:Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?
Lees ook:Hit or Shit: Veracocha – Carte Blanche
Lees ook:Filmpjes: Call of Duty 4 Gun Sounds
Lees ook:Video: Justice – D.A.N.C.E

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>