‘Brood zou remix te gek hebben gevonden’

Suggereerden wij een tijdje geleden nog dat Herman Brood zich in zijn graf zou omdraaien bij het horen van Armin van Buurens remix van Saturday Night, Broods voormalige manager Koos van Dijk denkt er heel anders over.

Tegen 3voor12 zegt hij: “We hebben Armin van Buuren een remix laten doen van Saturday Night. Ik weet zeker dat Herman dat mooi had gevonden. Hij was altijd al bezig met vernieuwende dingen. Op een gegeven moment kwam hij begin jaren negentig met een zooi keyboards en drumcomputers aan zetten. Hij wilde met house en rap aan de slag. Zo’n Van Buuren-mix zou hij te gek hebben gevonden. Maar ja, eigenlijk komt die plaat nu weer net te laat in de hitparade…”

 Lees ook:
- Herman Brood geëerd met tranceremix
- Video: Armin van Buuren vs Herman Brood – Saturday Night

Lees ook:Beluister Armin van Buuren’s remix van Saturday Night
Lees ook:Video: Armin van Buuren vs Herman Brood – Saturday night
Lees ook:Herman Brood ‘geëerd’ met tranceremix
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist
Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>