Armin van Buuren: ‘Mijn leven is een jongensboek’

NRC-next zocht Armin gisteren op in zijn huis in Leiderdorp en nam met hem voor de camera de krant door.

De dj vertelt onder meer dat hij nog steeds ligt na te shaken van Armin Only, zijn optreden in Ahoy van 11 november. "Ik zit nog steeds in die roes eigenlijk, ik slaap nog steeds niet."

Verder zegt hij: "Ik ben ook heel bewust dat het morgen afgelopen kan zijn. Als dat zo is, dan weet ik mijn plek. Dan zal ik daar niet rouwig om zijn. Want alles wat ik heb meegemaakt is een groot jongensboek . Ik geniet er nog elke dag van."

Lees ook:
- Armin Only, de video’s en de foto’s

Lees ook:Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes
Lees ook:Uitgeput van het Amsterdam Dance Event
Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 1
Lees ook:Video: Armin van Buuren vs Herman Brood – Saturday night
Lees ook:Fotoverslag Awakenings 24-11-2006: deel 2

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Armin van Buuren: ‘Mijn leven is een jongensboek’

 1. Daisy Nieman

  Hallo,

  een goede vriend van me kan erg leuke en goede muziek maken. Hij maakt van allerlei soorten dance-muziek. Iedereen zegt dat het super muziek is om op te feesten!
  Hij wilt zelf geen actie ermee ondernemen, maar daarom willen we kijken of wij hem niet in het zonnetje kunnen zetten.

  Weten jullie misschien waar we daarvoor moeten zijn? Is er misschien een maatschappij waar we een demo naar kunnen opsturen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes Daisy

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Nou, stuur maar een demo op zou ik zeggen, dan kijk ik of ik er een stukje van kan maken. Moet het wel een copyrightvrije mp3 zijn, anders kan ik hem niet op de site zetten… Als je het adres wil weten, moet je me even een mailtje sturen.

    /   Reply  / 
 3. Sonja

  Hoi,

  Wow een super leuk filmpje is dit. Helaas toen dit uitgezonden was op TV was mijn tv stuk en kon ik het niet opnemen. Een herhaling was er niet?? Maar is er ook een mogelijkheid om het filmpje op video te bemachtigen of te downloaden o.i.d.

  Ik kwam de link tegen op Armin van Buuren forum. Ik zelf ben helemaal weg van hem /zijn muziek , Maar tot nu toe ben ik niet iemand tegengekomen die het voor me op videoband heeft kunnen zetten.

  Tja dan zo maar een poging ondernemen.

  Vriendelijke groetjes.

  Sonja Mulder

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>