Partyflock maakt line-up jubileumfeest bekend

De grootste online dance-community van Nederland, Partyflock, heeft de line-up van zijn jubileumfeest Flockers bekendgemaakt. Er staan alleen Nederlandse dj’s op het programma, dat gesplitst is in een hardstyle/hardcore-gedeelte en een house/techno-gedeelte.

De reden: "Partyflock is een Nederlandse community en de content van de site is gericht op een weergave van activiteiten op het gebied van dance in en vanuit Nederland. Vandaar alleen Hollands glorie op Flockers!" Revolutionair is de manier waarop het Gelredome stadion tijdens Flockers in twee ruimtes wordt verdeeld.

In het midden van het stadion wordt namelijk een soort muur gemaakt van geluidswerend materiaal. Ook worden er geavanceerde geluidssystemen gebruikt zodat beide ruimtes geen last van elkaar hebben. Hier de line-up:

Flockers.1
Zany
Partyraiser vs Neophyte
Masters of Ceremony (live)
Marcel Woods
Darkraver
Deepack
Showtek (live)
Headhunterz
Pavo vs 25% Dream Team
Tha Playah vs The Viper
Jochen Miller

Flockers.2
Benny Rodrigues
Luciën Foort vs Baggi Begovic
Bart Skils
2000 and One (live)
Fedde le Grand
HouseQuake (Roog vs Erick E)
Sidney Samson vs Gregor Salto
Don Diablo
Laidback Luke
Miss Djax vs Rude Awakening
Secret Cinema (live)

Lees ook:Partyflock is klaar voor de jubileumparty
Lees ook:Flockers: verslag in beeld en geluid
Lees ook:1 april: Partyflock overgekocht door BV
Lees ook:Partyflock breidt uit naar België
Lees ook:Emporium maakt line-up bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>