Documentaire over Berlijnse technoscene

Er kan weer een nieuwe titel worden toegevoegd aan het rijtje dance-films. Met Feiern (Don’t forget to go home) sluiten de Duitsers aan in het rijtje Naar de Klote!, 24 hour Party People en It’s all gone Pete Tong.

De documentaire, bekijk hier de trailer, volgt een groep partygangers in het altijd bruisende Berlijnse nachtleven. Er komen allerlei artiesten aan het woord, waaronder Ricardo Villalobos. In 19 gesprekken, 56 nachten en 13 tracks wordt de kijker door de underground van de Duitse hoofdstad geleid. Niet alleen de hoogtepunten komen aan bod, maar ook de dieptepunten, met name drugsgebruik. Te koop bij Amazon.

Lees ook:
- Villalobos brengt megatrack uit
- BBC-dj Pete Tong op Amsterdam Dance Event
- House, gewoon uit je dak!

Lees ook:Thuis bij dj’s
Lees ook:BBC-dj Pete Tong op Amsterdam Dance Event
Lees ook:‘Pete Tong moet zijn bek houden’
Lees ook:Villalobos brengt mega-track uit
Lees ook:Eric Prydz – Essential Mix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>