Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje

 

 

Journaliste Bonny Vrielink was de afgelopen paar dagen in Londen en kwam bij toeval terecht op de de DJmag top 100 verkiezingen.
Ze had geen idee waar ze terecht was gekomen (zucht..) maarrrrr ze had het erg naar haar zin. Lees hier haar uitgebreide verslag voor Danceblog:

"Een paar daagjes in Londen, dan wil ik ook wel een echte Londonse club mee maken! Na wat zoeken op Internet bleek er een feestje te zijn in Fabric. Iets van DJtop100 ofzo? Er stond dat Armin van Buuren en Paul van Dyk draaiden, maar de entree zou maar 5 pond zijn, dus daar klopte vast niks van, was onze redenatie."

 

"Na wat zoeken konden we eindelijk de club Fabric vinden. We hoorden geen muziek, het was toch wel vanavond…? Na wat gangen en trappen afgelopen te hebben, zagen we eindelijk dansende mensen."…

Doolhof
"Het was een groot doolhof voor ons, we besloten eerst maar eens te kijken wat er allemaal was. Links was zaal 2 en na wat trappen was er nog een zaal, nummer 3. Er hing een papiertje wie er wanneer draaiden, dj Dan, Sasha, Deep Dish, het zei ons allemaal niks. Maar het klonk wel lekker! Jammer alleen dat ze weinig gebruik maakten van de visuele effecten, zoals VJ`s en lichten, dan kun je toch niet helemaal los gaan."

Belachelijk druk
"Op zoek naar een bar voor de vereiste shot tequila, vonden we ook nog zaal 1. Daar was het echt belachelijk druk, we probeerden ons door de mensenmassa te stuwen, maar dat lukte niet echt. Ik keek om me heen en zag alle mensen naar 1 punt kijken en daar stonden wel 30 mensen met camera`s in hun hand, druk te fotograferen. De muziek kwam tot een hoogtepunt en de zaal stond op zijn kop gewoon! Ik snapte er niks van, zou het dan toch Paul van Dyk zijn…? Dat zou wel iets verklaren!"

"Na wat navragen bij de bar bleek nu inderdaad Paul van Dyk te draaien en Armin van Buuren kwam er zo aan. Geboeid stond ik te kijken naar het publiek, het waren vast echte fans. Iedereen was aan het duwen om zo dicht mogelijk bij de dj booth te staan, elke beweging van Paul werd vastgelegd en iedereen ging compleet uit zijn dak!"

Wiegelende kontje van Armin
"Helaas is Paul van Dyk niet helemaal mijn smaak, het klonk lekker, maar bracht me niet aan het dansen. Armin van Buuren daarentegen… We hadden een rustig plekje gevonden, net achter de dj tafel waar we uitgebreid konden genieten van Armin zijn achterhoofd en wiegelende kontje. Het publiek ging compleet los op zijn muziek, en gelukkig kon ik deze keer ook mee doen!"

"Was een goede avond, na lekker gedanst te hebben gingen we maar richting taxi die ons weer veilig thuis bracht. Thuis maar eens opzoeken wat het nu echt voor feestje was. Oh, Paul van Dyk is nr 1… joh! Armin van Buuren nr 2, zo! Hadden wij even een goede avond uitgekozen om de Londonse clubscene uit te checken!"
Bonny Vrielink

Hieronder een kort filmpje van de Award Party>

Lees ook:
- Paul van Dyk weer 'beste dj ter wereld'
- 217.000 mensen stemmen voor Dj top 100
- Tiësto is dj-ranglijst beu
- TMF-award voor dj Tiesto
- Cor Fijneman is niet jaloers op Tiesto
- Einde van DJmag?

Lees ook:Ouders van Armin zijn apetrots op hun zoon
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist
Lees ook:Wat gaat er in de Jaarbeurs gebeuren?
Lees ook:Bepaal Armins ultieme trance top 20
Lees ook:Filmpjes: de muziekgeheimen van Armin van Buuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>