Tennissen met beats en blacklights

Je moet er maar opkomen. Een tennistoernooi met blacklights en beukende housemuziek.

Sony Ericsson organiseert op 9 en 10 november in Madrid een revolutionair concept. Internationale topacts als Darren Emerson en Groove Armada zorgen voor de muziek terwijl in het wit geklede tennissers de sterren van de hemel spelen. Dat alles in het stikdonker, met als enig licht een groot aantal blacklights.Vanaf 1 november gaat de website www.nighttennis.es online. Ik kon geen vergelijkbare tennisevenementen vinden, wel is er al eens in blacklights gepingpongd, gemidgetgolfd en gehoepeld zoals je op de volgende foto’s kunt zien.Lees ook:Colofon
Lees ook:UDC komt met de officiële Madhouse website
Lees ook:Club Rembrandt is nu ook online!
Lees ook:Speelt Justice vals?
Lees ook:Thunderdome 2006: voorpret in beeld en geluid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>